Wedding Phorographer Anda!!! Kenapa Pancaranmedia

Wedding Phorographer Anda!!! Kenapa Pancaranmedia

WEDDING PHOROGRAPHER ANDA!!!

Kenapa PANCARANMEDIA photographer menjadi pilihan banyak bakal-bakal pengantin. SEBAB-SEBABNYA 🙂

#1 – PHOTOGRAPHER yang berpengalaman, professional dan sporting. Sure korang enjoy gila dengan team kami nanti.

#2 – CAPTURE gambar yang super awesome dan terbaik. Moment-moment anda tu penting untuk kami capture sebagai kenangan paling indah dalam hidup anda. Kaaann.

#3 – KUALITI Kerja dan Album yang paling premium kami offer pada anda. Pendek kata THOORRBAAIKKK lahhh kan

#4 – POSITIVE Feedback dari client-client kami yang lepas. Siap jadi Photographer untuk sanak saudara dorang lain. Tu belum dari kawan ke kawan. Haissh. Banyak sangat.

#5 – Of course HARGA yang sangat berpatutan! Sapa cakap nak gambar cantik mesti harga 5k – 6k. InsyaALLAH semua cakap harga biasa-biasa tapi gambar luar biasa cantik!

#6 – Pembayaran boleh dibuat sebanyak 3 kali.nak datang bayar dekat kedai pon boleh, nak transfer pon boleh. Resit rasmi kedai akan dikeluarkan. Anda tidak perlu risau.

==============================================
Sila SCROLL hasil kerja kami & sure anda JATUH HATI!!

==============================================
Untuk lebih YAKIN,Jemput datang kedai, macam-macam design album + material ade untuk dipilih.CONFIRM akan berkenan.

sape cepat dia dapat. Ade beberapa slot kosong lagi untuk 2018.Jangan malu jangan segan,.WhatsApp je.nnt kita boleh bincanglebih detail untuk majlis anda.

TAK PERCAYA?
Jom WhatApps kami SEKARANG!

http://www.wasap.my/60133932538/hellopancaranmedia
http://www.wasap.my/60133932538/hellopancaranmedia.

Hubungi Kami

Pakej 2017 Sempena Promosi Pertama Untuk Tahun 2017, Sekiranya

Telefon

E-mail

Alamat
,

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

22

Page Hits

0

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial