Tag: lawak pendek

Surat Untuk Abang & Kereta Abang

Dear abang, Ayang nak mintak kebenaran abang untuk bawa anak-anak balik ke kampung. abang tak perlu hantar ayang sebab ayang
31-Jul-2017

Perangai Lelaki

Orang lelaki kalau tengok budak-budak, teringat anak kat rumah. Tapi kalau tengok perempuan, terlupa bini kat rumah.
27-Jul-2017

Tips Mengurat Awek

Excuse me, I sesat ni....boleh bagi direction camne nak pegi rumah you? You tau tak mata you sama dengan
22-Jul-2017

Telur Separuh Masak

Jojo dan Shasha membawa anak lelaki mereka yang berusia 6 tahun ke klinik. Walaupun pada mulanya agak malu dan segan, akhirnya
19-Jul-2017

Lesen dah Mati

Suami: Mama, lesen papa dah mati 3hb aritu. Isteri: Lesen kete ke? Mama baru je renew lesen aritu. Suami: Lesen
19-Jul-2017

Ayangku Sayang

Pada satu hari, si suami balik dari kerja dan mendapati si isteri tengah bergaduh besar dengan maid Indonesianya... Maka si
18-Jul-2017

Lelaki Handsome vs Lelaki Tak Handsome

Kalau lelaki handsome pendiam Perempuan akan cakap:: woow, cool giler... Kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: eh perasan
16-Jul-2017

Anak Nak Kahwin Empat!

Setelah nonton TV tentang kisah seorang Raja, seorang anak 7 tahun berkata : "Mak, nanti klu Atan sudah besar atan pun nk
16-Jul-2017

Suami Terbaik

Sekumpulan lelaki berada di bilik persalinan di salah sebuah kelab eklusif lagi mewah di pusat bandar, setelah keluar dari gym.
16-Jul-2017

Ciri-ciri Kita Dah Makin Tua

1. Dulu, kalau nak membaca dari jauh pun boleh baca. Sekarang dekat-dekat tak nampak. Kena jauh-jauh sikit. 2. Dulu kalau nak kencing,
15-Jul-2017