Pakej Kahwin Rumah (pakej Basic)

Pakej Kahwin Rumah (pakej Basic)

Hi, Assalamualaikum.Catering dah dapat, canopy dah dapat. PAKEJ ANDAMAN JE BELOM DAPAT?***Ada survey,. Tapi ade item yang tak cukup pula. Ada yang cukup, tapi harga takde yang “SIMPLE-SIMPLE” &1F604;&1F604;&1F602;&0;(faham ke faham?)***Ok camni,. Kami tak kata lah harga kami ni “SIMPLE-SIMPLE”. Tapi insyaaAllah BERPATUTAN dan berpada-pada&1F618;&1F618;&1F604;&1F604;***Jom tengok ni. &1F498;&1F498;&1F498;
Pakej Orkid (rumah)RM2,550- pelamin dalam rumah (8-12kaki lebar)- 1 pintu gerbang- 1 x mekap- 1 pasang baju sanding (lelaki+perempuan)- aksesori pengantin- 1 fotografer&0;&0; &0; ** 1 sesi shoot sanding + outdoor pada hari&0; &0; &0; &0;sanding di area berdekatan majlis&0; &0; ** 1 album custom storybook saiz 8x12inci&0; &0; ** 1 potret saiz 16x24inci&0; &0; ** DVD softcopy&0;
Wasep/call017 * 206 *5117017 *206 *5117


Design boleh request asalkan barang hiasannya kami ada. Normally untuk pakej macam ni kami bagi pelamin tirai je. Cuma adala bahan decoration yang lain. Bagi mencantikkan lagi.Simple n nice gituuu
.

Hubungi Kami

Ilham Airid Perkahwinan

Telefon
017 206 5117

E-mail

Alamat
16, JALAN SRI SARAWAK 26, TAMAN SRI ANDALAS,
Klang, Selangor

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

219

Page Hits

7

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial