Hai Awak. . .yela. . Awak La. Yang Nak Kawen

Hai Awak. . .yela. . Awak La. Yang Nak Kawen

Hai awak.
.
.yela.
.
awak la. Yang nak kawen tu.
.
mesti tengah sengih2 kan. Al maklumla. Nak kawen kan. Darah maniss gituu.
.
Admin nak beritahu ni. TEMPAHAN 2018 KINI DIBUKA. Yeayyy😁😁😁
.
Ok ape yang best sangat pakej-pakej kami ni. Eh. Mau tak best.
.
FULL PAKEJ DI SEDIAKAN!
.
HARGA.?
.
Harga insyaAllah puas hati. Tak caya boleh tanye pengantin kami yang sebelum ni.
.
Tak percaya lagi.?
.
Ok takpe. Kalau tak aparcya jom datang butik kami. Boleh sembang hati ke hati giteww.
.
Ala. WhatsApp je tak boleh ke.
.
Boleh je nak deal melalui whatssap. 012-470 1691
.
10 customer terawal yang book sebelum next year kita bagi HARGA SPECIAL you allss.
.
So, ape tunggu lagi.? Jom book sekarang.! Cepat.! Nanti hot date semua dah full. Menangsi di bucu katil aje la ye. Admin tak boleh tolong tau.
.
Love,
Admin
.

Hubungi Kami

Teera La Mizie

Telefon
012 470 1691

E-mail

Alamat
56, Seri Bougainvillea, Bdr Seri Botani 31350,
Ipoh, Perak

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

108

Page Hits

5

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial