DJ Mesra

DJ Perkahwinan Harun Yaakob

Assalamualaikum / Salam Sejahtera,
Dizaman sekarang, kemahuan rakyat Malaysia di sekitar Kuala Lumpur, Selangor dan lain-lain Negeri. Apabila ingin mengadakan sebarang majlis keraian seperti majlis perkahwinan, majlis ulang tahun perkahwinan, majlis ulang tahun hari jadi, majlis rumah terbuka, majlis makan malam, hari keluarga, hari sukan, sukaneka, karnival atau apa jua majlis yang akan diadakan, sudah tentu majlis akan laksanakan dengan meriahnya.

Namun untuk memeriahkan majlis tersebut, sudah jadi satu kemestian pihak penganjur atau Tuan rumah memerlukan pembesar suara (PA.System) yang berjenama baik agar suaranya memuaskan, dan memerlukan Penyampai / Pengacara / Deejay yang berpengalaman, agar tetamu yang hadir ke majlis tersebut terhibur.

MSR.Entertainment. (002523370-P)
Menyediakan Perkhidmatan Deejay, PA.Sistem, Set Karaoke dan Catering untuk sebarang majlis anda seperti majlis Perkahwinan, Majlis Ulang tahun, Majlis makan malam, sukaneka, hari keluarga atau apa jua majlis keraian di kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Nilai, Seremban dan Lain-lain kawasan.
dan kami sentiasa memberi perkhidmatan yang terbaik untuk kepuasan pelanggang kami…
Anda pernah gunakan perkhidmatan lain??

Tetapi tidak sesuai dengan citarasa anda!! Biar kami membantu anda….
“djmesra bukan sekadar dj hiburan”

Hubung DJ Harun Yaakob HP 016 275 7563 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan…
DEEJAY MY GROUP (DMG)
djmesra juga merupakan pengasas Deejay My Group (DMG) iaitu sebuah Kelab Deejay yang telah beroperasi lebih dari 15 tahun di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur (Lembah Klang, Hulu Klang, Hulu Langat dan Kuala Langat) Kami mempunyai ramai Deejay-Deejay yang berpengalaman dan sentiasa komited sewaktu menjalankan tugas (Dulunya di kenalai sebagai Kelab Deejay Puchong dan kini di naik taraf menjadi Deejay My Group Malaysia) yang membolehkan kami memperluaskan kawasan perkhidmatan ke seluruh semenanjung Malaysia.

Hubungi Kami

DJ Mesra

Telefon
016 275 7563

E-mail

Alamat
No.2 Jln.perdana 4/2 Taman Puchong Perdana 47150,
Puchong, Selangor

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

261

Page Hits

42

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

62

Kongsi ke Media Sosial