Mango Cake Fresh Cream Ke Hospital Duchess Of Kent, Sandakan.

Mango Cake Fresh Cream Ke Hospital Duchess Of Kent, Sandakan.

Salam pagi, hari ni kami awal sikit berblogging. Yalah kan selesai big bos jalan pergi kerja & anak pun sudah ke sekolah. Namun kami tidak boleh lama menaip sebab nak bergegas ke kedai bakeri lagi, almaklumlah nak beli bahan-bahan buat kek. Ok la jom layan gambar Mango Cake. Hehe

Mango cake ni ditempah oleh pelanggan dari hospital, kami disuruh hantar ke Unit Promosi Kesihatan, Alhamdulillah. Namun masa tu kenderaan tiada, sebab bos bawa pergi kerja jadi kami pun naik bas lah. Agak lama juga kami tidak naik bas. Bertahun rasanya.Terima kasih kepada customer yang sudi menempah kek kami.

Mango Cake ni guna mangga epal sebab masa tu tiada buah mangga manila, so sad sebab mangga manila paling sedap dan berasa, mangga lain sedap juga namun nombor 1 lagi mangga manila bah kan.
.

Hubungi Kami

Zara Cake & Katering Sandakan

Telefon
012 844 0271

E-mail

Alamat
Taman Mawar,
Sandakan, Sabah

Web
Lihat Pertanyaan
Tiada pertanyaan setakat ini.
Kongsi ke Media Sosial
Statistik

62

Page Hits

2

Website Hits

0

Bilangan Pertanyaan

0

Kongsi ke Media Sosial